Lämpimästi tervetuloa maanantaina 6.5.2019 klo 10-15 järjestettävään Itä-Suomen biotalouskoulutuksen palvelumuotoilutyöpajaan, joka järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun tiloissa Kuopion Microkadulla, B-osa 5. kerros (alueen kartta).

Työpajan ohjelma:

10.00 – 10.15 Avaus
10.15 – 10.45 Virittäytyminen aiheeseen pienryhmissä
10.45 – 11.15 Oppimispolun esittely
11.15 – 12.00 Ruokatauko, verkostoitumista
12.00 – 13.45 Fasilitoidut yhteiskehittämisen harjoitukset pienryhmissä
13.45 – 14.30 Loppukeskustelu ja palautteet

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan työpajaan tiistaihin 30.4.2019 mennessä.

Työpajan vetäjinä toimivat Silja Huttunen ja Jenni Rissanen Paju Consulting Oy:stä.

Nyt järjestettävän palvelumuotoilutyöpajan tavoitteena on osallistaa hankkeeseen osallistuvia yrityksiä ja siitä kiinnostuneita yrityksiä sekä toteuttajaorganisaatioita siilottomaan yhteiskehittämiseen. Osallistamisen keinoina hyödynnetään aiempien kokemuksien sanottamista, lähtötilanteen aineiston havainnollistamista sekä samastumista lisääviä asiakaspersoonaharjoituksia. Työpajan tuloksena mallinnetaan työelämälähtöisen oppimisen mallin runko, jota kehitetään ja testataan toisessa, biotalouden erikoistumiskoulutuksen opiskelijoille suunnatussa työpajassa.

Biotalouden erikoistumiskoulutus on alkanut syksyllä 2018 ja nyt on aika koota yhteistyöyritysten ja koulutuksesta kiinnostuneiden yritysten näkemyksiä toimivasta kokonaisuudesta, jolla luodaan uudenlaista osaamista ja yhteistyötä alueelle. Työpajan lähtökohtana toimii opiskelijoiden ja koulutuksen toteuttajien tähän mennessä kertyneet kokemukset ja näkemykset.